Menukaart
Eten bij Brasserie Loeks
Dieet of allergenen? Informeer bij onze medewerkers, wij helpen je graag.
Met de prachtige producten van Nederlandse bodem bereiden de chefs van Martiniplaza verrassende, (h)eerlijke gerechten.
Voorgerechten
Trio van polderboerderij-eend
Gerookt | lolly | rilette | rode biet | toast | uiencompote
Gerookte forel
Mousse | grote garnaal | komkommer | mierikswortel | mayonaise
Geitenkaas Meibloem (V)
Rode kool | shiitake | schorseneren
Mosterdsoep
Groninger mosterd | spekjes | bosui (vega mogelijk)
Broodplankje (V)
Boerenboter | aioli | kruidenboter | olijfolie
Hoofdgerechten
Gronings weiderund
Brisket | knolselderij | tarte tatin rode uien | chimichurrie
Zalmfilet
Aardappeltaartje | Hollandaise saus | geroosterde pompoen
Bloemkoolsteak (V)
Stamppotje van pompoen | salsa verde | citroen
Chef’s special
Wisselend gerecht van het seizoen (vega mogelijk)
Bijgerechten
Aardappelgerecht | salade van het seizoen
Nagerechten
Chocolade verrassing
Tarte tatin
Appel | vanille-ijs | karamelsaus
Winterfruit
Vers fruit | boerenjongens-ijs | slagroom
Koffie compleet
Koffie of thee naar keuze | huisgemaakte friandise

