Menukaart
Eten bij Brasserie Loeks
In Brasserie Loeks kan je kiezen van de menukaart (zie hieronder) of de Chefs Special (23,50). Dieet of allergenen? Informeer bij onze medewerkers, wij helpen je graag.
Met de prachtige producten van Nederlandse bodem bereiden de chefs van Martiniplaza verrassende, (h)eerlijke gerechten.
Voorgerechten
Bospaddenstoelensoep
Truffelolie | groene kruiden | croutons
Broodplankje
Boerenboter | kruidenboter | olijfolie | aioli
Griekse salade
Feta | gemarineerde komkommer | rode ui | olijven | tomatencrumble
Warm gerookte zalm
Wakamesalade | wasabimayonaise | kroepoek
Tataki van runderlende
Beukenzwam | kabayakisaus | rucola | zoetzure groenten | gepofte granen
Hoofdgerechten
Boerderijkip
Kipdij | oriëntaals gekruid | noedels | bimi
Krokante kabeljauw
Remouladesaus | huisgemaakte friet
Noedels
Cougette | quorn | cashewnoot | Oosterse saus | paddenstoelen
Chef’s special vanaf 23,50
Wisselend gerecht van het seizoen
Chef’s special vega 23,50
Nagerechten
Tiramisu Groninger koek
Groninger koek | mascarpone | Hooghoudt-likeur | chocola | vanillesaus
Crème brûlée
Sereh | limoensorbet | witte chocolade
Gebakken ananas
Kaneel | ananasijs | ananassalie

