Menukaart

Menukaart

Eten bij Brasserie Loeks

Dieet of allergenen? Informeer bij onze medewerkers, wij helpen je graag. 

Met de prachtige producten van Nederlandse bodem bereiden de chefs van Martiniplaza verrassende, (h)eerlijke gerechten. 

Voorgerechten

Trio van polderboerderij-eend
Gerookt | lolly | rilette | rode biet | toast | uiencompote

Gerookte forel
Mousse | grote garnaal | komkommer | mierikswortel | mayonaise

Geitenkaas Meibloem (V)
Rode kool | shiitake | schorseneren

Mosterdsoep
Groninger mosterd | spekjes | bosui  (vega mogelijk)

Broodplankje (V)
Boerenboter | aioli | kruidenboter | olijfolie

Hoofdgerechten

Gronings weiderund
Brisket | knolselderij | tarte tatin rode uien | chimichurrie

Zalmfilet
Aardappeltaartje | Hollandaise saus | geroosterde pompoen

Bloemkoolsteak (V)
Stamppotje van pompoen | salsa verde | citroen

Chef’s special
Wisselend gerecht van het seizoen (vega mogelijk)

Bijgerechten
Aardappelgerecht | salade van het seizoen

Nagerechten

Chocolade verrassing

Tarte tatin
Appel | vanille-ijs | karamelsaus

Winterfruit
Vers fruit | boerenjongens-ijs | slagroom

Koffie compleet
Koffie of thee naar keuze | huisgemaakte friandise 

Reserveren

Kom je een hapje eten in onze Brasserie? 

Reserveer hier
Reserveren
Reserveren