De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 september niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer

Een evenement organiseren?

MartiniPlaza: dé evenementenlocatie in Groningen

Plannen voor een zakelijke bijeenkomst, beurs, congres of evenement? MartiniPlaza in Groningen is de grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland voor theatervoorstellingen, congressen (nationaal en internationaal), beurzen, entertainment, topsport en vergaderingen. De combinatie van gastvrijheid, een eigen cateringservice en onze multifunctionaliteit maakt MartiniPlaza geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als publieksevenementen.

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Wilt u een (kleine) bijeenkomst/vergadering organiseren in MartiniPlaza? Dat kan! Wij houden te allen tijde rekening met de geldende coronamaatregelen. Lees hier welke maatregelen MartiniPlaza heeft getroffen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Mogelijkheden in MartiniPlaza (aangepaste mogelijkheden i.v.m. Corona maatregelen)

Een congres

Organiseer een congres in onze Middenhal, Springerzaal, Theaterzaal of in één van onze kleinere zalen.

Een complete (online)event experience

Met Let's Get Digital beleef je op afstand een event alsof je er zelf staat. Met check-in, pauzemomenten, koffie, lunch en 1-op-1 meetings beleeft een deelnemer uw event zoals altijd!

Een beurs

Op zoek naar een beurshal? We hebben de ruimte! MartiniPlaza is dé specialist op het gebied van het organiseren van beurzen.

Muziek & entertainment

Ga voor beleving. Organiseer een concert, feest of een dance-event.

Vergaderen & brainstormen

Zakelijke ontmoetingen in een bijzondere setting. Organiseer een vergadering of bijeenkomst.

Sport

Een topsportlocatie die voldoet aan alle internationele eisen.

Complete arrangementen

Geniet met uw gasten in MartiniPlaza van een feestelijk, actief en of inspirerend arrangement en beleef een onvergetelijke dag of avond.

Help mij kiezen

Vul hieronder de datum, aantal bezoekers en soort evenement in en kom er snel achter of MartiniPlaza geschikt is voor uw evenement!

Event planner

vul de gegevens in de gekleurde letters in

Op organiseer ik voor
x-aantal bezoekers
een
evenement.
bekijk mogelijkheden

 MartiniPlaza in vogelvlucht