Businessclub

Business & entertainment

Het theater is een belevenis. Elke voorstelling is uniek. Elk bezoek ook. Binnen onze muren wordt er gelachen, gepraat en geïnspireerd. Tijdens zakelijke bijeenkomsten en bijzondere theaterproducties. Vroeg, laat of snel tussendoor. We creëren plekken van ontmoeting en plekken van betekenis. En dat leent zich uitstekend voor succesvol relatiebeheer.

Compleet verzorgde avonden

MartiniPlaza organiseert compleet verzorgde (en exclusieve) events voor bedrijven en relaties, onze Businessclub Hoofdrolspelers. Dat betekent netwerken en entertainment gecombineerd in een prikkelend aanbod. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer.

Join the club!

Als hoofdrolspeler binnen uw bedrijf of organisatie ziet u het belang van een stabiel netwerk. Een netwerk dat constant verandert, uitbreidt en ontwikkelt. Hoe wij daarbij kunnen helpen? Door uw bedrijf te verwelkomen als Businessclub Hoofdrolspeler!

Veel extra's als Businessclub Hoofdrolspeler

We zetten u graag in de spotlights. Als Businessclub Hoofdrolspeler geniet u van een aantal interessante extra’s;

  • 9 keer per jaar een compleet verzorgde avond; bezoek geselecteerde theatervoorstellingen of basketbalwedstrijden 
  • Het bijwonen van de seizoensopening van het theater en nieuwjaarsreceptie Noord Nederland
  • Netwerk van MartiniPlaza
  • Gereserveerde VIP-ruimte, exclusief voor leden
  • Naamsvermelding in de seizoensgids
  • Logo op banner in MartiniPlaza
  • 15% korting op vergaderarrangementen
  • Vermelding op de sponsorpagina van deze website

Word lid vanaf januari 2020

Nieuwsgierig geworden? Dan hebben we een interessant aanbod. Word Businessclub Hoofdrolspeler voor € 995,00 excl. BTW. Geniet een half jaar van een speciaal samengesteld programma (programma volgt).

Businessclub Hoofdrolspelers aan het woord

''Hoofdrolspelers bieden een interessante combinatie tussen inhoud en de mogelijkheid om te netwerken'' - BANO, Erwin Balkema
''Een mooie entourage met vele mogelijkheden'' - SALTO SYSTEMS, Joost Ebels
''Onderdeel uitmaken van de hoofdrolspelers betekent dat u samen bouwt aan een nieuwe toekomst'' - GOM, Marion Rijnders-Nijdam

Enthousiast?

Word hoofdrolspeler, zet uw betrokkenheid om in een lidmaatschap en geniet van diverse voordelen en extra’s. Neem contact op met Erika Pater via onderstaand formulier. We denken graag met u mee!