Arrangementen

Een avond uit met collega’s, relaties of vrienden. MartiniPlaza organiseert complete arrangementen. Om het u makkelijk te maken hebben we verschillende arrangementen samengesteld en concepten uitgewerkt. We denken uiteraard ook graag met u mee als u iets anders in gedachten heeft of een evenement op maat wenst. Neem contact op via 050 5222 777 of door te klikken op bovenstaande button 'direct contact'.

Bedrijfsfeest: Club Martini

Club Martini organiseert een sprankelend en uniek avondvullend programma. MartiniPlaza wordt omgetoverd tot een nightclub met hoogwaardig entertainment. Een avond vol live muziek, show en dans gecombineerd met heerlijke hapjes en drankjes.

Theaterarrangement

Geniet met uw gasten in MartiniPlaza Theater van een compleet verzorgd theater- of muziekarrangement en beleef een onvergetelijke avond bij een van onze voorstellingen.

Avondje Donar

Geniet van een spannend wedstrijd inclusief eten en drinken. Keuze uit 2 arrangementen.

Wheels & Balls arrangement

Racen tegen collega's of relaties in twee spannende karting-heats. Na dit racegeweld samen naar MartiniPlaza voor een heerlijk satébuffet. Afsluitend met een avondje topsport.

Foodies Festival

Festivals zijn hot! Organiseer uw eigen festival. Wat dacht u van een prachtig ingerichte ruimte in vintage-style, een passend en originele podiumprogrammering en heerlijk eten en drinken vanuit foodtrucks?

Hollands Café van Tante Sjaan

Het is er knus en gezellig, de lampen schemeren en de kleedjes liggen op de tafels. De sfeer en warme hartelijkheid van de gastvrouw geven al gauw dat gevoel van lang geleden.

De grote SCAN-show

Een muzikale, humoristische en interactieve theatervoorstelling, die helpt beter te communiceren.

Ik hou van Groningen

Weet u alles over onze provincie en haar inwoners en gewoontes? Tijdens deze hilarische avond worden teams flink aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Groningen.

The Ibiza party in white

We kleden alles in Ibiza white, inclusief uw gasten. Alles is super VIP deze avond!