Arrangementen

Een avond uit met collega’s, relaties of vrienden. MartiniPlaza organiseert complete arrangementen. Om het u makkelijk te maken hebben we verschillende arrangementen samengesteld en concepten uitgewerkt. We denken uiteraard ook graag met u mee als u iets anders in gedachten heeft of een evenement op maat wenst. Neem contact op via 050 5222 777 of door te klikken op bovenstaande button 'direct contact'.

Theaterarrangement

Geniet met uw gasten in MartiniPlaza Theater van een compleet verzorgd theater- of muziekarrangement en beleef een onvergetelijke avond bij een van onze voorstellingen.

Avondje Donar

Geniet van een spannend wedstrijd inclusief eten en drinken. Keuze uit 2 arrangementen.

Bedrijfsfeest: Club Martini

MartiniPlaza wordt omgetoverd tot een nightclub met hoogwaardig entertainment. Een avond vol live muziek, show en dans gecombineerd met heerlijke hapjes en drankjes.

Bedrijfsfeest: The Roaring Twenties

Betreed de wereld van jarretels en variété. Wilkommen im Kabarett!

Real life games

Je speelt de hoofdrol in je eigen film. Het is een filmische beleving waarin jij je eigen verhaal bepaalt. Tijdens de beleving is het de bedoeling dat je de interactie aangaat met onze acteurs.

Foodies Festival

Festivals zijn hot! Organiseer uw eigen festival. Wat dacht u van een prachtig ingerichte ruimte in vintage-style, een passend en originele podiumprogrammering en heerlijk eten en drinken vanuit foodtrucks?