Catering

Catering op maat

Ons eigen cateringlabel is inzetbaar bij alle evenementen. Samen met u kijken we graag naar de culinaire mogelijkheden die passen bij uw evenement. Aan de hand van uw wensen en uw type evenement verzorgen wij catering op maat.

Complete verzorging

Bij een vergadering of congres bieden wij de complete culinaire verzorging voor de hele dag tegen een all-in prijs. Naast een besloten diner hoort ook een lunch, een uitgebreid dinerbuffet of een walking dinner (optioneel in ons restaurant Inspirations) tot de vele mogelijkheden. Dit en meer is mogelijk bij MartiniPlaza.

Ontzorgen

Op basis van het bezoekersprofiel kunt u de catering van uw congres, beurs of ander evenement optimaal invullen. Wij bieden een breed scala aan producten. Om u nog verder te ontzorgen, coördineert onze persoonlijke in-house cateringafdeling de samenwerking en helpen wij u graag bij het maken van een geschikte keuze.

Uit eigen keuken

De catering wordt bereid in onze eigen keuken, of het nu gaat om de meest innovatieve hapjes op uw evenement of gezonde dagverse maaltijden tijdens een congres. Dit stelt ons in staat een breed cateringassortiment aan te bieden, van hoge kwaliteit en in verschillende prijsklassen.

Culinaire inspiratie en sfeerimpressie

Benieuwd naar onze banquetingmap? Vraag 'm hieronder gelijk aan! Alvast wat sfeer proeven? Bekijk onze sfeerimpressie.

Stuur mij de banquetingmap