Compleet theaterarrangement

Met een theaterarrangement trakteer je medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk ontvangst arrangement. Liever dineren in stijl? Ga voor een heerlijk uitgebreid driegangendiner, buffet of verras je gasten met een walking diner. Na afloop nog even napraten over de voorstelling? Geniet met je gezelschap van een heerlijke borrel op een van onze exclusieve foyers.

Wij regelen alles. Maatwerk is natuurlijk mogelijk.

Het arrangement bevat:

  • Ontvangst met koffie, thee en een zoete lekkernij
  • Pauzevoorziening met een drankje en een hartig hapje
  • Nazit met een hapje en een drankje
  • Een gereserveerd gedeelte van de theaterfoyer of een aparte ruimte
  • Begeleiding vanuit MartiniPlaza
  • Garderobe
  • Gratis parkeren bij MartiniPlaza Parking

Prijs arrangement, exclusief ticket: € 27,50

We denken uiteraard graag met je mee als je iets anders in gedachten hebt of een evenement op maat wenst

Meer informatie en reserveren (vanaf 10 personen) via Jeanette Uwland (050 5222 752) of mail naar jeanette.uwland@martiniplaza.nl

Tip: sluit het jaar feestelijk af!

In het najaar schittert de musical Charlie and the Chocolate Factory in het MartiniPlaza Theater. Roald Dahls populairste boek komt tot leven in deze spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages.

Charlie and the Chocolate Factory vertelt het alom bekende verhaal over Charlie die een van de gouden tickets bemachtigt waarmee hij toegang krijgt tot de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka. Deze geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt.

Een verhaal over de kracht van verbeelding, over dromen, over (groot)ouders en kinderen, over het stokje overdragen en vooral: over dat er altijd een kans op geluk is, hoe klein die ook lijkt te zijn.

Na West End & Broadway is deze meeslepende musical nu voor het eerst te zien in Nederland.