Hollands Café van Tante Sjaan

Het is er knus en gezellig, de lampen schemeren en de kleedjes liggen op de tafels. De sfeer en de warme hartelijkheid van uw gastvrouw geven u al gauw dat gevoel van lang geleden.


De man van tante Sjaan, Sjonnie Calypso, draait vanavond de muziek. Smartlappen van André en Koos, meezingers van Frans en Jannes, maar ook de grote hits van Marco en Guus neem hij mee in zijn platenkoffer.

Hollandse spelletjes
Sjonnie Calypso heeft de sjoelbak klaargezet, weet u nog hoe het moet? Ook andere spelletjes die u misschien nog van vroeger kent staan in het café. Voor het serieuzere werk presenteren uw gastvrouw en haar man vanavond een Bingo waarbij u zomaar in de oudhollandse prijzen kunt vallen.

Heb jij talent? (optioneel)
Als de sfeer er lekker in zit en de keeltjes zijn geschraapt wordt het tijd voor het echte werk. Sjonnie gaat langs tafels om iedereen in te delen in teams. Elk team verzint zijn eigen naam en wijst één persoon als dirigent aan. Uit het Hollandse meebrulboek maken de teams een keuze voor een liedje. Dan gaat iedereen een optreden verzorgen onder begeleiding van Sjonnie en Anita. Welk team valt in de prijzen?

Het kan niet anders dan dat dit een gezellige avond wordt! U zult genieten van koude biertjes en heerlijk Hollandscafé bittergarnituur van o.a. gezouten pinda’s, blokjes kaas, stukjes Groningermetworst, verse leverworst en gefrituurde bitterballen met mosterd.

All-In prijs € 72,00 per persoon exclusief BTW.
(Minimale deelname 50 personen)

Meer informatie en reserveren via Bert Janssen (050 5222 627) of mail naar bert.janssen@martiniplaza.nl