Hotels

Op zoek naar een goed en comfortabel hotel voor relaties en/of medewerkers tijdens een (meerdaags) event? Op deze pagina vindt u hotels in de directe omgeving van MartiniPlaza.

Westcord Hotel Groningen

Gelegen in het centrum van de stad is het de ideale plek voor gezelligheid en cultuur. Met een restaurant en terras aan de grote markt ervaar je de levendigheid van Groningen. Voor degenen die geen genoeg kunnen krijgen van gezelligheid is dit de beste plek. Met 123 kamers en 6 verschillende soorten om uit te kiezen is er voor ieder wat wils.

Voor meer informatie en boeken kijk op de website van Westcord Hotels.

Leonardo Hotel Groningen

Leonardo Hotel (voormalig het Apollo Hotel) ligt vlak naast MartiniPlaza aan de rand van het centrum. De industriële en eigenzinnige uitstraling maakt dat het hotel net zoveel lef en energie uitstraalt als de stad zelf. Met 20 minuten wandelen staat u midden in het centrum, naast de Martinitoren. Deze wandeling is zeker geen straf, u komt in de stad altijd wel iets eigenzinnigs Gronings tegen.

Voor meer informatie en boeken kijk op de website van Leonardo Hotels.


Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Op slechts vijf autominuten van MartiniPlaza ligt het Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. Dit ruim opgezette hotel met haar unieke ligging aan het Hoornsemeer heeft alle faciliteiten om uw verblijf tot een succes te maken. U kunt hier dineren in het restaurant “Meerwold” en overnachten in een van de 121 comfortabele hotelkamers. Ontspanning vindt u tevens in de bar, het zwembad of de directe omgeving.

Voor meer informatie en boeken kijk op de website van Best Western Plus Hotel Groningen Plaza.

Van der Valk Hoogkerk

Het Van der Valk Hotel Hoogkerk ligt nabij de stad Groningen, langs de A7. Naast het hotel bevindt zich een grote P+R. Vanaf hier rijden om de tien minuten bussen naar het centrum van de stad. De perfecte ligging, moderne kamers en andere faciliteiten maken dit hotel tot een absolute aanrader. 

Voor meer informatie en boeken kijk op de website van Van der Valk Hotel Hoogkerk.


Fletcher Familiehotel Paterswolde

Wanneer u er even tussenuit wilt is Fletcher Familiehotel Paterswolde de ideale uitvalsbasis. Met een centrale ligging nabij Groningen en aangename faciliteiten bent u ervan verzekerd dat het u aan niets ontbreekt.

Voor meer informatie en boeken kijk op de website van Fletcher Familiehotel Paterswolde.

Mercure Hotel Groningen

Bij Mercure Hotel Groningen zult u zich snel thuis voelen en kunt u bijna kruipend naar uw evenement in MartiniPlaza! Het vier sterrenhotel is goed bereikbaar en er is een uitgebreid ontbijt. Mercure garandeert de laagste prijzen en belooft kwaliteit en optimale service. Het personeel staat dag en nacht voor u klaar, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken tijdens uw verblijf in Groningen. 

Voor meer informatie en boeken kijk op de website van Mercure Hotel Groningen.