Online event

Organiseer uw online event bij MartiniPlaza Groningen

Met Let's Get Digital beleef je op afstand een event alsof je er zelf staat. Met check-in, pauzemomenten, koffie, lunch en 1-op-1 meetings beleeft een deelnemer uw event zoals altijd! Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Samen bespreken we uw event, bekijken we jouw digitale event experience en beantwoorden we al uw belangrijke vragen. Ontwikkel uw events verder, juist nu! We denken graag met u mee!

Neem contact op via sales@martiniplaza.nl

Ontvangst

Een persoonlijke welkom bij het inchecken, pauzemomenten gedurende het event en iemand die de deur opendoet voordat je een sessie ingaat. Ieder detail van de digitale event experience is verzorgd!

Beleving

Lunch, koffie en thee worden verzorgd, je wordt meegenomen in het programma en geholpen waar nodig. Zo is de beleving van het event zoals een echt event, maar dan digitaal.

Netwerken

Ontmoet elkaar in de lobby, tijdens sessies en 1 on 1 meetings. Breng partners en exposanten met deelnemers in contact. Kortom; ontmoetingen zoals u van een event gewend bent.

Content

Geen event kan zonder inhoud. Geef uw sprekers een digitaal podium en deelnemers nemen interactief deel aan sessies. Bezorg de content van uw event gericht bij jouw deelnemers en neem ze mee in deze experience.