Over MartiniPlaza

MartiniPlaza: dé evenementenlocatie van Noord-Nederland

MartiniPlaza in Groningen is de grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland voor congressen (nationaal en internationaal), beurzen, entertainment (musical, muziek & dance), topsport en vergaderingen. De combinatie van gastvrijheid, een eigen catering service en onze multifunctionaliteit maakt MartiniPlaza geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als publieksevenementen. Bekijk een sfeerimpressie van de mogelijkheden.

De evenementenlocaties van MartiniPlaza

✓ MartiniPlaza Theater: 1 grote theaterzaal met 1.580 stoelen en 1 theatercafé (tot 100 personen)
✓ 3 expositieruimtes met een totale oppervlakte van 12.500 m²
✓ 1 professionele topsporthal voor 4.500 bezoekers met aparte lounge
✓ 4 moderne congreszalen
✓ 2 royale foyers voor ontspannen meetings, lunches & diners
✓ 14 vergader- en workshopruimtes
✓ Restaurant Inspirations

Meer info over de zalen en ruimtes

Al 50 jaar ervaring in evenementen | Met ruim 50 jaar ervaring en jaarlijks meer dan een half miljoen bezoekers zet MartiniPlaza de toon in evenementenorganisatie. Wij helpen u graag bij het vormgeven van uw event. Als specialist denkt MartiniPlaza mee van concepting en decorbouw, tot inrichting, styling en entertainment. Alleen een locatie huren? Kan natuurlijk ook!

Bereikbaarheid, parkeren & overnachten | Of het nou gaat om 1 of 10.000 gasten; MartiniPlaza is de ideale evenementenlocatie. Mede dankzij de gunstige ligging aan de Ringweg van Groningen aan de A7, de goede parkeergelegenheid (ruim 1.000 plaatsen) en de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer (station op loopafstand en een bushalte voor de deur). Voor meerdaagse events werken wij samen met diverse hotels in de omgeving.

Professionele faciliteiten & ondersteuning | Tijdens uw evenement wilt u niets aan het toeval overlaten. Vooral wanneer het gaat om praktische zaken zoals ontvangst, techniek, horeca en routing. Met 50 jaar ervaring legt MartiniPlaza hier de hoogste prioriteit. Wij werken uitsluitend met evenementenprofessionals. MartiniPlaza heeft haar eigen productie- en catering service.

Haal het maximale uit uw evenement | Een evenement valt of staat met een goed bereikbare en professioneel uitgeruste locatie. Dat is de basis. Bij ons kunt u vertrouwen op alle aandacht, tot in de kleinste details. We hebben vrijwel alles in huis: techniek, horeca, kennis, ervaring. Denken met u mee over de beste aanpak en uitvoering, leveren maatwerk. Zodat het precies past bij uw evenement.

Advies & begeleiding | Een locatie met professioneel licht en geluid, medewerkers die getraind zijn in gastvrijheid, het smakelijke eten en drinken. Onze jarenlange ervaring, een professioneel team en eigen horeca zorgen ervoor dat ieder evenement tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Eén van onze accountmanagers zorgt voor de persoonlijke begeleiding vanaf het eerste contactmoment tot aan de uitvoering van het evenement.

MartiniPlaza in vogelvlucht