Vergaderen & Brainstormen

Vergaderen in MartiniPlaza

Zoekt u een vergaderlocatie in Groningen? Wij hebben veertien verschillende vergaderruimtes met uitstekende technische voorzieningen, parkeren kan naast de deur en onze bereikbaarheid is uitstekend. De vergaderruimtes zijn beschikbaar voor een halve dag, een hele dag of een meerdaagse vergadering. Omdat al onze zalen flexibel ingericht kunnen worden en bovendien schakelbaar zijn, zijn ze geschikt voor elke vorm van vergaderen. Tevens bieden we complete vergaderarrangementen aan.

Onze vergaderzalen

Wij laten zien dat vergaderingen of bijeenkomsten en anderhalve meter heel goed samen gaan. Met veel of weinig personen. MartiniPlaza is de grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland mét meer dan 15.000 m² aan oppervlakte. MartiniPlaza heeft de nodige maatregelen getroffen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Op deze manier kan uw bijeenkomst of evenement veilig bij MartiniPlaza plaatsvinden. Bekijk de maatregelen.

  • Geschikt vanaf 2 personen
  • Comfortabele stoelen
  • Uitgebreide horecavoorzieningen
  • Uitstekende technische mogelijkheden en ondersteuning
  • Ruimte voor parallelsessies en exposities in aparte zalen

Vergaderarrangementen

MartiniPlaza biedt verschillende vergaderarrangementen aan, uiteraard af te stemmen naar uw wensen. Afsluiten met een diner in ons restaurant of buffet in één van onze zalen? Informeer naar de mogelijkheden!