MartiniPlaza ontvangt certificering voor 'Excellent meeting places'

Hét kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties

Na een uitgebreide audit ontving MartiniPlaza Groningen de hoogst mogelijke onderscheiding voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland: de certificering+ (Pro) door YOIN excellent meeting places. Dit betekent dat de evenementenlocatie voldoet aan de strengste eisen en standaarden voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland en is gecertificeerd met een score van meer dan 90%.

‘Deze certificering is de kers op taart voor ons hospitality programma’. Als beste congreslocatie van Nederland mocht deze beoordeling niet ontbreken’ - Willem de Kok (directeur MartiniPlaza)

Het muurschildje werd gistermiddag officieel overhandigd door Marie-Louise Buckens van YOIN excellent meeting places (erkend congresbureau) aan Willem de Kok (directeur MartiniPlaza) en Erika Pater (eventmanager).

MartiniPlaza voldoet aan de allerhoogste eisen

Om in aanmerking te komen voor deze classificatie moet een accommodatie voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van dienstverlening, eten & drinken, inrichting, ICT, techniek, capaciteit, maximale bezetting per vierkante meter, daglicht, bewegwijzering, klimaatregeling en milieu. Deze certificering wordt beoordeeld via een uitgebreide audit en diverse steekproeven. Deze audit heeft geleid tot de Pro certificering met een score van maar liefst 90%. MartiniPlaza Groningen mag zich dan ook met trots tot de top van Nederland rekenen.

Over YOIN

YOIN excellent meeting places is hét betrouwbare kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties. Samen met professionele auditeurs adviseert, ondersteunt en beoordeelt YOIN evenementenlocaties op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service.

Uw bijeenkomst in MartiniPlaza?

Wij helpen u graag verder!