Duurzame samenwerking

MartiniPlaza gaat samenwerking aan met GO Sharing

De tijd is rijp voor nieuwe mobiliteitskeuzes. Samen met GO Sharing heeft MartiniPlaza de handen ineengeslagen om Groningen voor iedereen bereikbaar te houden. Per 24 november 2020 is er een vaste parkeerplek voor e-scooters bij MartiniPlaza Parking. Hiermee biedt MartiniPlaza als eerste locatie een vaste parkeerplek voor het populaire vervoersmiddel en loopt daarmee vooruit op de wens die de gemeente Groningen onlangs heeft uitgesproken om een beperkt aantal plaatsen aan te wijzen waar de scooters gestald mogen worden.

Duurzaam reizen en voordelig parkeren
Een dagje naar de stad? Of een bezoek gepland in het centrum? Pak de e-scooter (en parkeer eventueel de auto voordelig bij MartiniPlaza Parking)! Een gezonde manier om naar de binnenstad van Groningen te komen. Je draagt bij aan een schonere lucht en minder geluidsoverlast in de omgeving. Daarnaast ontlast je het verkeer en OV door met de e-scooter te reizen.

Stadswandeling
Alleen parkeren of op zoek naar een mooie (stads)wandeling? MartiniPlaza heeft twee wandelroutes samengesteld. Ontdek vanaf MartiniPlaza het Stadspark (3 kilometer) of ontdek de historische binnenstad van Groningen (5 kilometer).

Voor wie?
Voor Stadjers en Ommelanders, dagtoeristen en congresbezoekers, natuurliefhebbers en cityhoppers. Voor iedereen die zich duurzaam wil verplaatsen en/of zin heeft in een mooie wandeling.

Reis snel, flexibel en duurzaam of kies voor een ontspannende stadswandeling vanaf MartiniPlaza Parking. Download hier de routes. En bekijk via deze link hoe GO sharing werkt.