MartiniPlaza maakt mogelijk

Back to business

Ruimte en flexibiliteit

Wij laten zien dat zakelijke- of publieksevenementen en anderhalve meter heel goed samen gaan. Of het nu gaat om een vergaderarrangement, vak- of publieksbeurs, congres of andere bijeenkomst. Met veel of weinig personen. MartiniPlaza is de grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland mét meer dan 15.000 m² aan oppervlakte. Hiermee maakt MartiniPlaza uw evenement mogelijk!

Ontdek de mogelijkheden

MartiniPlaza beschikt over meerdere locaties in het pand met gescheiden in- en uitgangen en grote oppervlakten. Hiermee bieden wij voldoende capaciteit voor uiteenlopende bijeenkomsten en evenementen. Bent u benieuwd of uw bijeenkomst of evenement kan plaatsvinden bij MartiniPlaza? Neem dan contact met ons op via 050 5222 620 of sales@martiniplaza.nl. We denken graag met u mee.

De evenementenlocaties van MartiniPlaza

✓ MartiniPlaza Theater: 1 grote theaterzaal met 1.580 stoelen en 1 theatercafé (tot 100 personen)
✓ 3 expositieruimtes met een totale oppervlakte van 12.500 m²
✓ 1 professionele topsporthal voor 4.500 bezoekers met aparte lounge
✓ 4 moderne congreszalen
✓ 2 royale foyers voor ontspannen meetings, lunches & diners
✓ 14 vergader- en workshopruimtes
✓ Restaurant Inspirations

Veilig samenkomen

MartiniPlaza volgt de richtlijnen van het RIVM. Er zijn de nodige maatregelen getroffen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Op deze manier kan uw bijeenkomst veilig bij MartiniPlaza plaatsvinden. De Hygiënemanager coördineert en bewaakt de hygiëne voorafgaand, tijdens en na (uw) bijeenkomst in Martiniplaza.