Dinerkaart Promotiedagen
Voorgerechten
Kerriesoep - Bospaddenstoel | Kokosroom | Bosui (6,50)
Broodplankje | Boerenboter van de Zuivelmand uit Blijham | Aioli | Kruidenboter | Olijfolie (7,50)
Gebrande tomaat (v) | Feta crème | Kruidenolie/ | Kaaskletskop met de kaas uit Blijham (9,50)
Carpaccio van tonijn | Oosterse dressing | Zeegroenten uit Termunten | Sesamkoekje | Kimchi-mayonaise (10,50)
Polderboerderij eend - Klassiek gerookte | Rillette | Lolly van eend met rode biet gelei | Toast | Rode uienchutney (10,50)
Hoofdgerechten
Parelhoenfilet - Risotto | Gebakken koningszwam | Truffeljus (26,50)
Zalmforel van de Big Green Egg - Groene asperges | Aardappelmousseline | Schaaldierenjus (26,50)
Tempeh Saté (v) - Wilde rijst | Pindasaus | Gemarineerde komkommer (22,50)
Chefs Special - Wisselend gerecht van het seizoen (22,50)
Bijgerechten - Aardappelgerecht | Salade van het seizoen (4,00)
Nagerechten
Wentelteefje - Suikerbrood | Kersensorbet | Warme kersen | Room (8,50)
Brownie (vegan) - Fudge-ijs | Room (8,50)
Omelet Sibérienne - Vanille-ijs | Cake | Italiaans schuim (9,50)