Lunchkaart
Eten bij Brasserie Loeks
In Brasserie Loeks kan je voorgaand aan een matinee lunchen. Dieet of allergenen? Informeer bij onze medewerkers, wij helpen je graag.
Met de prachtige producten van Nederlandse bodem bereiden de chefs van Martiniplaza verrassende, (h)eerlijke gerechten. Martiniplaza is aangesloten bij Dutch Cuisine restaurants en kookt daarom aan de hand van deze principes. Dutch cuisine is een concept dat verwijst naar een moderne benadering van de Nederlandse keuken, waarbij de nadruk wordt gelegd op het gebruik van lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten.
Meer over Dutch CuisineSandwich
Carpaccio - gronings weiderund | truffelcrème | oude kaas | gele tomaat (11,50)
Hummus (vegan) - gegrilde groenten (9,50)
Buffelmozzarrella (V) - pesto|buffelmozzarella | roma-tomaat | pijnboompit (10,50)
Ambachtelijk gerookte zalm - mosterdmayonaise| zoetzure rode ui | kappertjes (12,50)
Sandwiches met lokale ingrediënten van onze lokale bakker
Soep
Soep van het seizoen (€ 6,50)
Broodplankje - boerenboter | aioli | kruidenboter | olie (7,50)
Warme gerechten
Twee kalfskroketten - boerenbrood | groninger mosterd (10,50)
Twee Van Dobben groentekroketten (V) - boerenbrood | groninger Mosterd (11,50)

