Menukaart

Menukaart

Eten bij Brasserie Loeks

In Brasserie Loeks kan je kiezen van de menukaart (zie hieronder) of de Chefs Special (22,50). Dieet of allergenen? Informeer bij onze medewerkers, wij helpen je graag. 

Met de prachtige producten van Nederlandse bodem bereiden de chefs van Martiniplaza verrassende, (h)eerlijke gerechten. Martiniplaza is aangesloten bij Dutch Cuisine restaurants en kookt daarom aan de hand van deze principes. Dutch cuisine is een concept dat verwijst naar een moderne benadering van de Nederlandse keuken, waarbij de nadruk wordt gelegd op het gebruik van lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten. 

Meer over Dutch Cuisine

Voorgerechten

Broodplankje - Boerenboter van ‘De Zuivelmand’ uit Blijham | Aioli  | Kruidenboter | Eullie uut Grunn (7,50)

Kerriesoep - Bospaddenstoel | Kokosroom | Bosui  (6,50)

Gebrande tomaat (v) - Fetacrème | Kruidenolie | Kaaskletskop uit Blijham  (9,50)

Polderboerderij eend - Klassiek gerookte | Rillette | Lolly van eend met rode biet gelei | Toast | Rode uien chutney  (10,50)

Carpaccio van tonijn - Zeegroenten uit Termunten | Sesamkoekje | Oosterse dressing | Kimchi mayonaise  (10,50)

Hoofdgerechten

Parelhoenfilet - Risotto | Gebakken koningszwam | Truffeljus  (26,50)

Zalmforel van de Big Green Egg - Groene asperges | Aardappelmousseline | Schaaldierenjus  (26,50)   

Tempeh Saté (v) - Wilde rijst | Pindasaus | Gemarineerde komkommer  (22,50)

Chefs Special  - Wisselend gerecht van het seizoen  (22,50)

Bijgerechten - Aardappelgerecht | Salade van het seizoen (4,00)

Nagerechten

Wentelteefje  - Suikerbrood | Kersensorbet | Warme kersen | Room  (8,50)

Brownie (vegan)  - Fudge-ijs | Room  (8,50)

Omelet Sibérienne   - Vanille-ijs | Cake | Italiaans schuim  (9,50)

 

Bekijk de winterkaart (december t/m april) en voorjaarskaart (april t/m juni 2025). 

Reserveren

Kom je een hapje eten in onze Brasserie? 

Reserveer hier
Reserveren
Reserveren