Menukaart

april t/m juni 2025
Menukaart

Eten bij Brasserie Loeks

In Brasserie Loeks kan je kiezen van de menukaart (zie hieronder) of de Chefs Special (23,50). Dieet of allergenen? Informeer bij onze medewerkers, wij helpen je graag. 

Met de prachtige producten van Nederlandse bodem bereiden de chefs van Martiniplaza verrassende, (h)eerlijke gerechten. Martiniplaza is aangesloten bij Dutch Cuisine restaurants en kookt daarom aan de hand van deze principes. Dutch cuisine is een concept dat verwijst naar een moderne benadering van de Nederlandse keuken, waarbij de nadruk wordt gelegd op het gebruik van lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten. 

Meer over Dutch Cuisine

Voorgerechten

Paprika soep - Geroosterde paprika | Peterselieolie | Crème fraîche

Broodplankje  - Roomboter | Aioli | Kruidenboter | Olie

Rivierkreeft  - Toast | Cocktailsaus | Avocado 

Livar varken  - Coppa di parma | Appel | Knolselderie | Spekjesdressing 

Watermeloen - Salade | Munt | Feta | Gegrilde asperge 

Hoofdgerechten

Rode Poon - Filet | Gegrilde venkel | Gepofte aardappel | Saus van Marne mosterd 

Groninger weiderund  - Langzaam gegaarde Rouleaux | Jus van Groninger koek | Polderfriet | Brander mayonaise 

Groentequiche - Groente van het Groninger land | Kaaskroket | Tomatensaus 

Chefs special - Wisselend gerecht van het seizoen 

Nagerechten

Yoghurt - Yoghurtijs | Hangop | Roodfruit 

Rabarber crumble  - Rabarber | Boerenroom | Vanillesaus  

Trio van chocolade - Mini lava cake| ijslolly | chocolade mousse | crumble

Reserveren

Kom je een hapje eten in onze Brasserie? 

Reserveer hier
Reserveren
Reserveren