Menukaart
Eten bij Brasserie Loeks
In Brasserie Loeks kan je kiezen van de menukaart (zie hieronder) of de Chefs Special (22,50). Dieet of allergenen? Informeer bij onze medewerkers, wij helpen je graag.
Met de prachtige producten van Nederlandse bodem bereiden de chefs van Martiniplaza verrassende, (h)eerlijke gerechten. Martiniplaza is aangesloten bij Dutch Cuisine restaurants en kookt daarom aan de hand van deze principes. Dutch cuisine is een concept dat verwijst naar een moderne benadering van de Nederlandse keuken, waarbij de nadruk wordt gelegd op het gebruik van lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten.
Meer over Dutch CuisineVoorgerechten
Groninger Mosterdsoep - Gebakken spekjes | Bosui (6,50)
Broodplankje - Roomboter | Aioli | Kruidenboter | Olijfolie (7,50)
Carpaccio - Truffeldressing | Gele tomaat | Groene salade| Pijnboompitten (9,50)
Gerookte Paling - Toast | Kruidenmayonaise uit eigen tuin | Zoetzure venkel | Aardappelkaantjes (12,50)
Gele biet | Carpaccio | Balsamico | Gebrande noten (9,50)
Hoofdgerechten
Sukade - Kalfsukade | Knolselderijcrème | Zwarte knoflookjus | Hasselbackaardappel (26,50)
Snoekbaars - IJsselmeerbaars | Preilinten | Dillesaus| Pastinaaktaartje (26,50)
Dry-aged winterpeen | Mini-bun met jackfruit | Zoet aardappel taartje (22,50)
Chefs special - Wisselend gerecht van het seizoen (22,50)
Nagerechten
Appel - Gepofte appel | Spijs | Kaneel | Vanilleijs | Room
Spekkoek - Spekkoek | Amarene-ijs | Witte chocolademousse
Caramel - Taartje| Hazelnoot | Biscuit