Menukaart
april t/m juni 2025
Eten bij Brasserie Loeks
In Brasserie Loeks kan je kiezen van de menukaart (zie hieronder) of de Chefs Special (23,50). Dieet of allergenen? Informeer bij onze medewerkers, wij helpen je graag.
Met de prachtige producten van Nederlandse bodem bereiden de chefs van Martiniplaza verrassende, (h)eerlijke gerechten. Martiniplaza is aangesloten bij Dutch Cuisine restaurants en kookt daarom aan de hand van deze principes. Dutch cuisine is een concept dat verwijst naar een moderne benadering van de Nederlandse keuken, waarbij de nadruk wordt gelegd op het gebruik van lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten.
Meer over Dutch CuisineVoorgerechten
Paprika soep - Geroosterde paprika | Peterselieolie | Crème fraîche
Broodplankje - Roomboter | Aioli | Kruidenboter | Olie
Rivierkreeft - Toast | Cocktailsaus | Avocado
Livar varken - Coppa di parma | Appel | Knolselderie | Spekjesdressing
Watermeloen - Salade | Munt | Feta | Gegrilde asperge
Hoofdgerechten
Rode Poon - Filet | Gegrilde venkel | Gepofte aardappel | Saus van Marne mosterd
Groninger weiderund - Langzaam gegaarde Rouleaux | Jus van Groninger koek | Polderfriet | Brander mayonaise
Groentequiche - Groente van het Groninger land | Kaaskroket | Tomatensaus
Chefs special - Wisselend gerecht van het seizoen
Nagerechten
Yoghurt - Yoghurtijs | Hangop | Roodfruit
Rabarber crumble - Rabarber | Boerenroom | Vanillesaus
Trio van chocolade - Mini lava cake| ijslolly | chocolade mousse | crumble

