Menukaart

Menukaart

Eten bij Brasserie Loeks

In Brasserie Loeks kan je kiezen van de menukaart (zie hieronder) of de Chefs Special (22,50). Dieet of allergenen? Informeer bij onze medewerkers, wij helpen je graag. 

Met de prachtige producten van Nederlandse bodem bereiden de chefs van Martiniplaza verrassende, (h)eerlijke gerechten. Martiniplaza is aangesloten bij Dutch Cuisine restaurants en kookt daarom aan de hand van deze principes. Dutch cuisine is een concept dat verwijst naar een moderne benadering van de Nederlandse keuken, waarbij de nadruk wordt gelegd op het gebruik van lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten. 

Meer over Dutch Cuisine

Voorgerechten

Groninger Mosterdsoep - Gebakken spekjes | Bosui (6,50) 

Broodplankje - Roomboter | Aioli  | Kruidenboter | Olijfolie (7,50)

Carpaccio - Truffeldressing | Gele tomaat | Groene salade| Pijnboompitten (9,50)

Gerookte Paling - Toast | Kruidenmayonaise uit eigen tuin | Zoetzure venkel | Aardappelkaantjes (12,50)

Gele biet  | Carpaccio | Balsamico | Gebrande noten (9,50)

Hoofdgerechten

Sukade - Kalfsukade | Knolselderijcrème | Zwarte knoflookjus | Hasselbackaardappel (26,50)

Snoekbaars - IJsselmeerbaars | Preilinten | Dillesaus| Pastinaaktaartje (26,50)

Dry-aged winterpeen | Mini-bun met jackfruit | Zoet aardappel taartje (22,50)

Chefs special - Wisselend gerecht van het seizoen (22,50)

Nagerechten

Appel - Gepofte appel | Spijs | Kaneel | Vanilleijs | Room 

Spekkoek - Spekkoek | Amarene-ijs | Witte chocolademousse 

Caramel - Taartje| Hazelnoot | Biscuit 

 

Bekijk de voorjaarskaart (april t/m juni 2025). 

Reserveren

Kom je een hapje eten in onze Brasserie? 

Reserveer hier
Reserveren
Reserveren