Menukaart
Eten bij Brasserie Loeks
In Brasserie Loeks kan je kiezen van de menukaart (zie hieronder) of de Chefs Special (22,50). Dieet of allergenen? Informeer bij onze medewerkers, wij helpen je graag.
Met de prachtige producten van Nederlandse bodem bereiden de chefs van Martiniplaza verrassende, (h)eerlijke gerechten. Martiniplaza is aangesloten bij Dutch Cuisine restaurants en kookt daarom aan de hand van deze principes. Dutch cuisine is een concept dat verwijst naar een moderne benadering van de Nederlandse keuken, waarbij de nadruk wordt gelegd op het gebruik van lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten.
Meer over Dutch CuisineVoorgerechten
Groninger Mosterdsoep - Gebakken spekjes | Bosui (6.50)
Broodplankje - Roomboter | Aioli | Kruidenboter | Olijfolie (7.50)
Gronings weiderund - Carpaccio | Truffeldressing | Gele tomaat | Groene salade| Pijnboompitten (9.50)
Gerookte Paling - Toast | Kruidenmayonaise | Zoetzure venkel | Aardappelkaantjes (12.50)
Gele biet (V) - Carpaccio | Geitenkaas | Balsamico | Gebrande noten (9.50)
Hoofdgerechten
Sukade - Kalfssukade | Knolselderijcrème | Zwarte knoflookjus | Hasselbackaardappel (26.50)
Snoekbaars - IJsselmeerbaars | Preilinten | Dillesaus| Pastinaaktaartje (26.50)
Gerookte winterpeen (V) - Dry-aged winterpeen | Mini-bun met jackfruit | Zoete-aardappeltaartje (22.50)
Chef's Special - Wisselend gerecht van het seizoen | Vega mogelijk (22.50)
Nagerechten
Gepofte appel - Gepofte appel | Spijs | Kaneel | Vanille-ijs | Room (9.50)
Spekkoek - Spekkoek | Kersenijs | Witte chocolademousse (9.50)
Pistachetaartje - Pistachetaartje | Vanille | Rood fruit (9.50)
Bekijk de voorjaarskaart (april t/m juni 2025).

