Winterkaart

December t/m maart 2025
Winterkaart

Voorgerechten

Groninger Mosterdsoep - Krokant biologische spek | Bosui 

Broodplankje - Boerenboter van de Zuivelmand uit Blijham | Aioli | Kruidenboter | Eullie uut Grunn 

Gronings weiderund - Carpaccio van de lende | Truffeldressing | Gele tomaat | Groene salade  

Gerookte Paling - Toast | Kruidenmayonaise uit eigen tuin | Zoetzure venkel 

Gele biet - Carpaccio | Geitenkaas van de Molkerei | Balsamico | Gebrande noten  

Hoofdgerechten

Sukade - Kalfsukade | Knolselderij crème | Zwarte knoflookjus | Hasselback aardappel 

Snoekbaars - IJsselmeerbaars | Preilinten | Dillesaus| Pastinaaktaartje 

Compositie van vega gerechten - Dry-aged winterpeen | Mini bun met jackfruit | Zoet aardappel taartje 

Chefs special - Wisselend gerecht van het seizoen 

Nagerechten

Appel - Gepofte appel | Spijs | Kaneel | Vanille ijs | Room 

Spekkoek - Spekkoek | Amarene ijs | Witte chocolade mousse 

Caramel - Taartje| Hazelnoot | Biscuit 

Reserveren