Winterkaart
December t/m maart 2025
Voorgerechten
Groninger Mosterdsoep - Krokant biologische spek | Bosui
Broodplankje - Boerenboter van de Zuivelmand uit Blijham | Aioli | Kruidenboter | Eullie uut Grunn
Gronings weiderund - Carpaccio van de lende | Truffeldressing | Gele tomaat | Groene salade
Gerookte Paling - Toast | Kruidenmayonaise uit eigen tuin | Zoetzure venkel
Gele biet - Carpaccio | Geitenkaas van de Molkerei | Balsamico | Gebrande noten
Hoofdgerechten
Sukade - Kalfsukade | Knolselderij crème | Zwarte knoflookjus | Hasselback aardappel
Snoekbaars - IJsselmeerbaars | Preilinten | Dillesaus| Pastinaaktaartje
Compositie van vega gerechten - Dry-aged winterpeen | Mini bun met jackfruit | Zoet aardappel taartje
Chefs special - Wisselend gerecht van het seizoen
Nagerechten
Appel - Gepofte appel | Spijs | Kaneel | Vanille ijs | Room
Spekkoek - Spekkoek | Amarene ijs | Witte chocolade mousse
Caramel - Taartje| Hazelnoot | Biscuit