Charlie and the Chocolate Factory ontwerpwedstrijd!

De winnaar is bekend!

Wat is er hard gewerkt aan alle chocoladefabrieken! Zaterdag 19 november was de laatste dag om je eigen gemaakte chocoladefabriek in te leveren. We werden super vrolijk van alle toffe creaties die we hebben mogen ontvangen! Uit al die geweldige inzendingen was het moeilijk kiezen. Toch hebben we één inzending gekozen als winnaar en dat is de chocoladefabriek van Linn geworden! Van harte gefeliciteerd Linn met de vier tickets voor de premièrevoorstelling van Charlie and the Chocolate Factory op woensdag 21 december in MartiniPlaza Theater.

Omdat iedereen zo flink zijn best gedaan heeft, konden we het niet maar bij één winnaar laten. Jullie zijn allemaal winnaars en delen een tweede plek! Jullie winnen allemaal twee tickets voor de premièrevoorstelling van Charlie and the Chocolate Factory op woensdag 21 december in MartiniPlaza Theater.

Benieuwd naar alle inzendingen? Je ziet ze in de theatefoyer tijdens de voorstellingsreeks van Charlie and the Chocolate Factory van di 21 t/m vr 30 december in MartiniPlaza Theater. 

Alle inzendingen op een rij!

Linn Sipkes
Frank Maat
Sil Matser
Lieke Buurma
Bente van der Veer
Antoinette Priem
Giel Helmantel
Rosalie Vink

Charlie and the Chocolate Factory

Roald Dahls populairste boek komt tot leven in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages.

Ben jij creatief en dol op chocolade?

Doe dan mee met de creatieve wedstrijd van MartiniPlaza! Ter ere van de musical Charlie and the Chocolate Factory organiseert MartiniPlaza een ontwerpwedstrijd waarmee je kans maakt op 4 tickets voor de regionale première van de musical Charlie and the Chocolate Factory in MartiniPlaza Theater.

Ben jij creatief, dol op chocolade of op het magische verhaal van Charlie and the Chocolate Factory? Of misschien wel allemaal? Ga dan snel aan de slag met jouw chocoladefabriek. Dit mag helemaal op je eigen manier! Ga jij tekenen, knutselen, aan de slag met Legostenen of klei? We zijn reuze benieuwd! Laat al je creativiteit stromen en laat MartiniPlaza meegenieten van jouw briljante ontwerp!

Geef je je originele ontwerp af bij de receptie van MartiniPlaza? Dan zie je deze terug in de theaterfoyer tijdens de voorstellingsreeks van Charlie and the Chocolate Factory van 21 t/m 30 december in MartiniPlaza Theater.

De voorwaarden

  • Deelname vanaf 7 jaar
  • Meedoen kan tot 20 november 2022
  • Je ontwerp is niet digitaal, maar gemaakt van papier/knutselspullen, etc.
  • De winnaar wordt dinsdag 22 november 2022 bekend gemaakt en krijgt bericht per mail
  • De winnaar krijgt 4 tickets voor de regionale première van Charlie and the Chocolate Factory in MartiniPlaza Theater.
  • We laten verschillende ontwerpen zien op de sociale media kanalen van MartiniPlaza
  • Lever je je ontwerp in om hem terug te zien in de theaterfoyer? Dan gaan wij hier voorzichtig mee om. Houd er rekening mee dat eventuele schade soms niet te voorkomen is

Hoe in te leveren

  • Mail een goede foto of scan van je ontwerp naar marketing@martiniplaza.nl of lever het in bij de receptie van MartiniPlaza.
  • Vermeld in de mail je naam, leeftijd, e-mailadres en zet ‘ONTWERPWEDSTRIJD’ in het onderwerp
  • Het insturen van je ontwerp kan tot 20 november 2022