Wij staan voor u klaar

Praktische informatie voor uw bezoek aan MartiniPlaza

Leuk dat u een bezoek brengt aan MartiniPlaza!

Wij heten u van harte welkom en delen graag wat handige informatie:

Bereikbaarheid & Parkeren

Meer informatie over de bereikbaarheid, route informatie en parkeermogelijkheden vindt u hier.

Garderobe

In de benedenfoyer (ook per lift bereikbaar) vindt u de garderobe. Jassen zijn op last van de brandweer niet toegestaan in de zaal.

Mindervaliden

Komt u in een rolstoel of bent u slecht ter been? Wij helpen u graag.

  • MartiniPlaza beschikt over een aantal rolstoelplaatsen. Wanneer u deze wilt boeken, neem dan contact op met onze reserveerlijn via: 050-5222797 (geopend op ma t/m vr van 12:00 - 17:00 uur).
  • Het balkon van het theater is helaas alleen per trap bereikbaar.
  • Bent u slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen klaar. Graag vooraf reserveren via 050-5222 818.

Slechthorenden

Het theater beschikt over een gratis hulpsysteem voor slechthorenden. Als u daarvan gebruik wilt maken, kunt u dit voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de garderobe.

U krijgt daar een ontvangstkastje waarop een koptelefoon kan worden aangesloten. Ook is het mogelijk een lus op het ontvangstkastje aan te sluiten, die stuurt het signaal door naar uw eigen hoortoestel.

Beeld- en of geluidsopnamen

Het is niet toegestaan tijdens de voorstellingen foto’s, film of geluidsopnamen te maken, tenzij anders is aangegeven.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld: kinderzitjes, onze Theaterfoyer, Chez Jaques, procedure bij te laat komen of het gebruik van je mobiele telefoon tijdens een voorstelling? Wij informeren u graag.

Stel een vraag


Tips en Suggesties

We doen ons uiterste best om je bezoek aan MartiniPlaza geheel naar wens te laten lopen. Heeft u tips of suggesties? We horen ze graag.