Wij staan voor u klaar

Praktische informatie voor uw bezoek aan MartiniPlaza

Wij heten u van harte welkom en delen graag wat handige informatie:

Parkeren en bereikbaarheid

MartiniPlaza is gevestigd aan de Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen. Dankzij onze ligging aan de Ringweg van Groningen aan de A7, is MartiniPlaza gemakkelijk te bereiken. Tegenover en naast MartiniPlaza zijn ruim 1.500 parkeerplaatsen beschikbaar. Ook het openbaar vervoer biedt voldoende opties om MartiniPlaza te bereiken.

Garderobe

In de benedenfoyer (ook per lift bereikbaar) vindt u de garderobe. Jassen zijn op last van de brandweer niet toegestaan in de zaal.

Mindervaliden

Komt u in een rolstoel of bent u slecht ter been? Wij helpen u graag. MartiniPlaza beschikt over een aantal rolstoelplaatsen. Wanneer u deze wilt boeken, neem dan contact op met onze reserveerlijn via: 050-5222 797 (geopend op ma t/m vr van 12.00 - 17.00 uur). Bij de receptie staan ook twee bruikleen-rolstoelen klaar. Graag vooraf reserveren via 050-5222 818. Het balkon van het theater is helaas alleen per trap bereikbaar.

Slechthorenden

Het theater beschikt over een gratis hulpsysteem voor slechthorenden. Als u daarvan gebruik wilt maken, kunt u dit voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de garderobe. U krijgt daar een ontvangstkastje waarop een koptelefoon kan worden aangesloten. Ook is het mogelijk een lus op het ontvangstkastje aan te sluiten, die stuurt het signaal door naar uw eigen hoortoestel.

Beeld- en of geluidsopnamen

Het is niet toegestaan tijdens de voorstellingen foto’s, film of geluidsopnamen te maken, tenzij anders is aangegeven.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld: kinderzitjes, onze Theaterfoyer, Chez Jaques, procedure bij te laat komen of het gebruik van uw mobiele telefoon tijdens een voorstelling? Klik dan op onderstaande button. Een andere vraag? Stel hier uw vraag