Wij staan voor u klaar

Leuk dat u een bezoek brengt aan MartiniPlaza, wij heten u van harte welkom en delen graag wat handige informatie:

Bereikbaarheid & Parkeren
Meer informatie over de bereikbaarheid, route informatie en parkeermogelijkheden vindt u hier.

Garderobe
In de benedenfoyer (ook per lift bereikbaar) vindt u de garderobe. Jassen zijn op last van de brandweer niet toegestaan in de zaal.

Beeld- of geluidsopnamen
Het is niet toegestaan tijdens de voorstellingen foto’s, film of geluidsopnamen te maken, tenzij anders is aangegeven.

Slechthorenden
Het theater beschikt over een gratis hulpsysteem voor slechthorenden. Als u daarvan gebruik wilt maken, kunt u dit voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de garderobe. U krijgt daar een ontvangstkastje waarop een koptelefoon kan worden aangesloten. Ook is het mogelijk een lus op het ontvangstkastje aan te sluiten, die stuurt het signaal door naar uw eigen hoortoestel.

Mindervaliden
MartiniPlaza beschikt over een aantal rolstoelplaatsen. Wanneer u deze wilt boeken, neem dan contact op met onze reserveerlijn via: 050-5222797 (geopend op ma t/m vr van 12:00 - 17:00 uur). Het balkon van het theater is alleen per trap bereikbaar.
Bent u slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen klaar. Graag vooraf reserveren via 050-5222 818.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld: kinderzitjes, onze Theaterfoyer, Chez Jaques, procedure bij te laat komen of het gebruik van uw mobiele telefoon tijdens een voorstelling? Wij informeren u graag.

Tips en Suggesties

We doen ons uiterste best om uw bezoek aan MartiniPlaza geheel naar wens te laten lopen. Heeft u tips of suggesties? We horen we ze graag.