Bereikbaarheid en parkeren

Hoe bereikt u MartiniPlaza?

Met de trein?

MartiniPlaza ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. U kunt ook buslijn 10 richting Hoornsemeer nemen.

Klik hier voor de actuele dienstregeling.
Klik hier voor de looproute

Met de auto?

Let op: in en om Groningen zijn de komende tijd veel wegwerkzaamheden. Hou daar rekening mee als u MartiniPlaza bezoekt. Bekijk de actuele verkeerssituatie op www.groningenbereikbaar.nl. We houden u ook zoveel mogelijk op de hoogte via onze servicemails.

Parkeren

Tegenover de hoofdingang van MartiniPlaza vindt u een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Betaal de parkeerkaart na afloop van de voorstelling bij één van onze parkeerautomaten met PIN of Credit Card. 

Tarief Leonard Springerlaan (tegenover hoofdentree)

  • Per uur: € 2,10 (betalen per minuut)
  • Per etmaal: € 12,00

Tarief A7 parking (snelwegzijde, voorbij hotel Mercure)

  • Per uur: € 1,50 (betalen per minuut)
  • Per etmaal: € 10,00


Oplaadpunten elektrische auto's

Het parkeerdek van MartiniPlaza beschikt over 6 oplaadpalen van 22 kW. De laadpalen bevinden zich rechts van de betaalautomaat (houd bij het oprijden van het parkeerdek rechts aan tot u de laadfaciliteit aan uw rechterzijde vindt)
Het betalen voor de elektriciteit kan met een laadpas.


Gehandicaptenparkeerplaatsen

Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vindt u in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, reserveer dan tijdig via 050 5222 818.

Meer informatie over uw bezoek aan MartiniPlaza wanneer u minder valide bent? Lees: handige tips voor uw bezoek aan MartiniPlaza.

Technische specificaties parkeergarage 

Inrijhoogte dek: 2,90 meter
Inrijhoogte kelder: 1,90 meter