Openingstijden De receptie en kassa zijn gesloten van ma 19 t/m zo 24 augustus. Lees hier meer

Bereikbaarheid en parkeren

Hoe bereik je MartiniPlaza?

Met de trein?

MartiniPlaza ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. Je kunt ook buslijn 10 richting Hoornsemeer nemen.

Klik hier voor de actuele dienstregeling.
Klik hier voor de looproute

Met de auto?

Let op: in en om Groningen zijn de komende tijd veel wegwerkzaamheden. Hou daar rekening mee als je MartiniPlaza bezoekt. Bekijk de actuele verkeerssituatie op www.groningenbereikbaar.nl. We houden je ook zoveel mogelijk op de hoogte via onze servicemails.

Parkeren

Tegenover de hoofdingang van MartiniPlaza vind je een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Betaal de parkeerkaart na afloop van de voorstelling bij één van onze parkeerautomaten met PIN of Credit Card. 

Tarief Leonard Springerlaan (tegenover hoofdentree)

  • Per uur: € 2,10 (betalen per minuut)
  • Per etmaal: € 12,00

Tarief A7 parking (snelwegzijde, voorbij hotel Mercure)

  • Per uur: € 1,50 (betalen per minuut)
  • Per etmaal: € 10,00


Oplaadpunten elektrische auto's

Het parkeerdek van MartiniPlaza beschikt over 6 oplaadpalen van 22 kW. De laadpalen bevinden zich rechts van de betaalautomaat (houd bij het oprijden van het parkeerdek rechts aan tot je de laadfaciliteit aan je rechterzijde vindt)
Het betalen voor de elektriciteit kan met een laadpas.


Gehandicaptenparkeerplaatsen

Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vind je in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen. Indien je hiervan gebruik wilt maken, reserveer dan tijdig via 050 5222 818.

Meer informatie over je bezoek aan MartiniPlaza wanneer je minder valide bent? Lees: handige tips voor je bezoek aan MartiniPlaza.

Technische specificaties parkeergarage 

Inrijhoogte dek: 2,90 meter
Inrijhoogte kelder: 1,90 meter