Bezoekersinformatie

Rolstoelen

MartiniPlaza beschikt over een aantal rolstoelplaatsen. Wanneer u deze wilt boeken, neem dan contact op met onze reserveerlijn via: 050 5222 797 (geopend op ma t/m vr van 12:00 - 17:00 uur). Het balkon van het theater is alleen per trap bereikbaar.
Bent u slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen klaar. Graag vooraf reserveren via telefoonnummer 050 5222 818.

Slechthorenden

Het theater beschikt over een gratis hulpsysteem voor slechthorenden. Als u daarvan gebruik wilt maken, kunt u dit voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de garderobe. U krijgt daar een ontvangstkastje waarop een koptelefoon kan worden aangesloten. Ook is het mogelijk een lus op het ontvangstkastje aan te sluiten, die stuurt het signaal door naar uw eigen hoortoestel. 

Vier het Leven

Bent u op een leeftijd dat het lastiger of minder leuk wordt om (alleen) naar het theater te gaan? Dan maken wij het samen met stichting Vier het Leven mogelijk om van voorstellingen of concerten te blijven genieten. 

Vier het Leven is op werkdagen tussen 9:00 uur en 18:00 uur te bereiken op telefoonnummer: 035 524 51 56.

Kinderzitjes

Voor onze kleinste bezoekers zijn in ons theater een beperkt aantal zitverhogers. Heeft u zelf een zitverhoger, neem deze dan gerust mee.

Garderobe

In de benedenfoyer (ook per lift bereikbaar) vindt u de garderobe. Jassen zijn op last van de brandweer niet toegestaan in de zaal. 

Theaterfoyer en Chez Jacques

Voor de voorstelling en in de pauze bent u van harte welkom in de theaterfoyer voor een drankje. Deze is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Na afloop kunt u napraten in ons Theatercafé Chez Jacques

Laatkomers

Laatkomers lopen het risico niet meer toegelaten te worden tot de voorstelling. U wordt toegelaten als het optredende theatergezelschap geen bezwaar heeft en als het publiek er geen overlast van ondervindt. Onze zaalwachten begeleiden u naar binnen. U kunt als laatkomer geen aanspraak maken op een vervangend ticket voor de gemiste voorstelling en u ontvangt geen geld retour.

Mobiele telefoon

Wij verzoeken u vriendelijk uw telefoon tijdens de voorstelling uit te schakelen. Na afloop van de voorstelling kan de telefoon weer aan en kun u iedereen laten weten wat u van de voorstelling vond! 

Beeld- of geluidsopnamen

Het is niet toegestaan tijdens de voorstellingen foto’s, film- of geluidsopnamen te maken, tenzij anders is aangegeven.

Hotels

Wilt u uw bezoek combineren met een hotelovernachting? Deze hotels kunnen wij u van harte aanbevelen. 

Aanbevelingen en/of klachten

We doen ons uiterste best om uw bezoek geheel naar wens te laten lopen. Heeft u tips en/of suggesties? Dan horen we ze graag.