Bezoekersinformatie

Coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 september 2021 geldt voor bezoekers (vanaf 13 jaar) dat een coronatoegangsbewijs nodig is bij bezoek aan voorstellingen, evenementen en/of zakelijke bijeenkomsten met horeca. Dit geldt binnen én buiten, met én zonder vaste zitplaats. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd. Bekijk hier hoe je een coronatoegangsbewijs kunt krijgen.

Kinderzitjes

Voor onze kleinste bezoekers zijn in ons theater een beperkt aantal zitverhogers. Heeft u zelf een zitverhoger, neem deze dan gerust mee.

Theaterfoyer en Chez Jacques

Voor de voorstelling en in de pauze bent u van harte welkom in de theaterfoyer voor een drankje. Deze is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Na afloop kunt u napraten in ons Theatercafé Chez Jacques.

Laatkomers

Laatkomers lopen het risico niet meer toegelaten te worden. U wordt toegelaten als het optredende (theater)gezelschap geen bezwaar heeft en als het publiek er geen overlast van ondervindt. U kunt als laatkomer geen aanspraak maken op een vervangend ticket voor de gemiste voorstelling en u ontvangt geen geld retour.

Vier het Leven

Bent u op een leeftijd dat het lastiger of minder leuk wordt om (alleen) naar het theater te gaan? Dan maken wij het samen met stichting Vier het Leven mogelijk om van voorstellingen of concerten te blijven genieten. Vier het Leven is op werkdagen tussen 09.00 uur en 18.00 uur te bereiken op telefoonnummer: 035 524 51 56.