Kaartverkoop

Online 

Via deze site kun je 24 uur per dag kaarten reserveren en zelf beschikbare stoelen uitzoeken. De e-tickets ontvang je in je mailbox. Onze scanners scannen rechtstreeks vanuit je smartphone, je hoeft je tickets niet uit te printen. 

  • Gebruik je een iPhone? Dan kun je je tickets toevoegen aan je e-wallet. 
  • Wilt je je kaarten laten opsturen? Dan kun je dit aangeven in het bestelproces. Je betaalt dan € 3,50 verzendkosten.
  • Je kunt je kaarten ook komen afhalen aan onze kassa als je in de buurt bent (van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur).

Telefonisch 

Je kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur telefonisch kaarten bestellen via onze reserveerlijn: 050 5222 797.

Aan de kassa

Kom je liever langs voor je kaarten? Dat kan natuurlijk ook. Onze kassa is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Als er 's avonds of 's middags een voorstelling is, is onze kassa een uur voor aanvang geopend.

Adres
Leonard Springerlaan 2 
9727 KB Groningen

Kaarten retour

Het kan natuurlijk voorkomen dat je geen gebruik kunt maken van de gekochte kaarten. Uiteraard mag je iemand anders blij maken met de voorstelling. Ook kan je je kaarten tot één week voordat de voorstelling plaatsvindt, ruilen of retourneren. Dit kan door op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur contact op te nemen via 050 5222 797 of een mail te sturen naar info@martiniplaza.nl. Vermeld in de mail je volledige naam en adresgegevens.

Let op: bovenstaande is alleen mogelijk als:

  • De kaarten bij MartiniPlaza gekocht zijn;

Per kaart worden er € 2,50 annuleringskosten in rekening gebracht.

Kaarten kopen bij andere partijen

Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaarten voor concerten en voorstellingen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Kopen bij andere partijen brengt vervelende risico’s met zich mee: vaak betaal je teveel voor een kaartje, ontvang je je kaartje helemaal niet of zijn de kaartjes twee keer verkocht. Als je kaartje niet wordt erkend bij de kaartcontrole behoudt MartiniPlaza zich het recht om toegang tot de voorstelling te weigeren. Hier vind je een link naar sites waar je beter geen kaarten kunt kopen.

Kijk voor meer informatie hierover op www.weetwaarjekoopt.nl.

Uitverkocht

Is een voorstelling uitverkocht dan kan je zowel online als telefonisch op een wachtlijst worden geplaatst. Mochten er kaarten vrijkomen dan nemen wij contact met je op. Vermelding op de wachtlijst betekent niet automatisch recht op een last minute ticket. Indien de kaartverkoop van een voorstelling of evenement niet door ons wordt georganiseerd, maar door externe partijen, kunnen wij je helaas niet op een wachtlijst plaatsen.