Kaartverkoop

Online 

Via deze site kunt u 24 uur per dag kaarten reserveren en zelf beschikbare stoelen uitzoeken. De e-tickets ontvangt u in uw mailbox. Onze scanners scannen rechtstreeks vanuit uw smartphone, u hoeft uw tickets niet uit te printen. 

  • Heeft u een iPhone, dan kunt u uw tickets toevoegen aan uw e-wallet. 
  • Wilt u uw kaarten laten opsturen, dan kunt u dit aangeven in het bestelproces. U betaalt dan € 3,50 verzendkosten.
  • U kunt uw kaarten ook komen afhalen aan onze kassa als u in de buurt bent (van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur).

Telefonisch 

U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 17:00 uur telefonisch kaarten bestellen via onze reserveerlijn: 050 5222 797.

Aan de kassa

Komt u langs voor uw kaarten? Dat kan natuurlijk ook. Onze kassa is van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend. Als er 's avonds of 's middags een voorstelling is, is onze kassa een uur voor aanvang geopend.

Adres
Leonard Springerlaan 2 
9727 KB Groningen

Kaarten retour

Heeft u kaarten gekocht, maar bent u verhinderd? Dan kunt u deze kaarten niet retourneren.

U kunt, als de voorstelling meer dan twee dagen achter elkaar te zien is bij MartiniPlaza, wel ruilen voor een andere dag als:

  • De kaarten bij MartiniPlaza gekocht zijn;
  • Er nog kaarten beschikbaar zijn voor de gewenste voorstelling;
  • Uiterlijk vijf werkdagen voor de voorstelling contact opneemt met 050 5222 797.

Per kaart wordt er € 2,00 annuleringskosten in rekening gebracht. 

Kaarten kopen bij andere partijen

Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaarten voor concerten en voorstellingen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Kopen bij andere partijen brengt vervelende risico’s met zich mee: vaak betaalt u teveel voor een kaartje, ontvangt u uw kaartje helemaal niet of zijn de kaartjes twee keer verkocht. Als uw kaartje niet wordt erkend bij de kaartcontrole behoudt MartiniPlaza zich het recht om toegang tot de voorstelling te weigeren. Hier vindt u een link naar sites waar u beter geen kaarten kunt kopen.

Kijk voor meer informatie hierover op www.weetwaarjekoopt.nl.

Uitverkocht

Is een voorstelling uitverkocht dan kunt u zowel online als telefonisch op een wachtlijst worden geplaatst. Mochten er kaarten vrijkomen dan nemen wij contact met u op.