Kaartverkoop

Online

24 uur per dag - snel, veilig en eenvoudig. Via mobiel, computer en tablet. De e-tickets ontvangt u in uw mailbox. Laat uw e-ticket zien op mobiel (wij scannen rechtstreeks vanaf mobiel) of print uw e-ticket uit.

Per post

Wilt u uw kaarten laten opsturen? Dan kunt u dit aangeven in het bestelproces. U betaalt dan € 3,50 verzendkosten. U kunt uw kaarten ook komen afhalen aan onze kassa (van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur).

Telefonisch

U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur telefonisch kaarten bestellen via onze reserveerlijn: 050 5222 777.

Kaarten kopen bij andere partijen

Kopen bij andere partijen kan vervelende risico’s met zich mee brengen: u kan te veel betalen, u ontvangt uw kaartje niet of de kaartjes zijn twee keer verkocht. Als uw kaartje niet wordt erkend bij de kaartcontrole behoudt MartiniPlaza zich het recht om toegang tot de voorstelling te weigeren. Hier vindt u een link naar sites waar u beter geen kaarten kunt kopen.

Uitverkocht

Als een voorstelling is uitverkocht kunt u telefonisch op een wachtlijst worden geplaatst. Mochten er kaarten vrijkomen dan nemen wij contact met u op. Vermelding op de wachtlijst betekent niet automatisch recht op een last minute ticket. Wij kunnen u alleen op de wachtlijst plaatsen als MartiniPlaza zelf de kaartverkoop organiseert.

Aan de kassa

Komt u liever langs voor uw kaarten? Dat kan natuurlijk ook. Van maandag tot en met vrijdag, van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend. Als er 's middags,'s avonds of in de weekenden een voorstelling is, is onze kassa een uur voor aanvang geopend.