Nieuws! Night Fever keert in januari terug naar MartiniPlaza met ‘Nights on Broadway’! Grootser, indrukwekkender en dit theaterseizoen slechts enkele malen in ons land te zien. Haal gelijk je kaarten in huis!

Vacature: Accountmanager Congresstad

Groningen Congresstad 3.0

De stad Groningen is een van de belangrijkste en meest aansprekende congressteden van Nederland en heeft als universiteitsstad een uitstekende positie op de internationale markt. Groningen beschikt over een zeer divers aanbod aan congresaccommodaties en een uitstekende en concurrerende prijs/kwaliteit verhouding. Om die reden hebben een aantal stakeholders waaronder Het Groninger Congres Bureau, Marketing Groningen, Groningen Airport Eelde, MartiniPlaza, Stichting Hoteloverleg Groningen en Gemeente Groningen, het Platform Congresstad 3.0 opgericht. Zij hebben als belangrijkste doel geformuleerd om de stad, de accommodaties, de faciliteiten en de mogelijkheden onder de aandacht te brengen van een brede doelgroep van congresorganisatoren en bedrijven en instellingen. Het Platform wil dat Groningen binnen afzienbare tijd een top drie positie bereikt op de congresmarkt in Nederland.


Accountmanager Congresstad

Het Platform Congresstad 3.0 zoekt een accountmanager die in staat is de geschetste doelen samen met de stakeholders te bereiken. De accountmanager wordt gevraagd de visie en doelstellingen te vertalen in commerciële opdrachten. Kortom het verwerven van Congressen voor de stad Groningen en voor alle accommodaties die daarvoor in aanmerking komen. Het gaat daarbij om nieuwe klanten, nieuwe markten en concepten die niet eerder Groningen hebben aangedaan. Bijvoorbeeld:

- Incentives
- Trainingen
- Jaarvergaderingen
- Bedrijfspresentaties
- Productintroducties
- Cursussen, symposia, workshops
- Nationale congressen

De accountmanager Congresstad is intermediair tussen platform en klant. Weet behendig en creatief om te springen met behoeften en wensen van klanten en venues en andere belanghebbenden.
De accountmanager is voornamelijk actief op de nationale markt.


Wat biedt Groningen Congresstad?

Het Platform Congresstad is een team gedreven stakeholders die 1 doel voor ogen hebben. Zij willen graag samenwerken met een zelfstandig opererende accountmanager die goed in staat is oog te hebben voor de belangen en in staat is de doelstellingen te halen. Groningen Congresstad is een nieuw en spannend initiatief en zal mede door de inzet, inzicht en ervaring van de accountmanager tot een succes gemaakt moeten worden. Vanuit het Platform zal een aanspreekpunt worden aangesteld waarmee de accountmanager direct operationeel contact onderhoud. E.e.a. bepaalt tevens de werkplek.

Wat vragen we van je?

Wij denken aan een stevige, charismatische persoonlijkheid met een hoge ‘gun’ factor. Je bent positief ingesteld, ziet kansen, hebt veel energie en doorzettingsvermogen. Je bent goed in staat netwerken te ontwikkelen en onderhouden.
Daarnaast vragen we:
 • HBO niveau
 • Kennis en ervaring in een vergelijkbare functie
 • Relevante werkervaring binnen Congresmarkt en/of vergelijkbare salesfuncties
 • Een pragmatische en resultaatgerichte werkinstelling
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Rijbewijs B
 • Arbeidsvoorwaarden
 • 24 - 32 uur
 • Schaal 8 – Horeca CAO
 • Jaarcontract
 • Start z.s.m

Solliciteren

Is je interesse gewekt en wil je met ons in gesprek, stuur dan je CV en motivatie naar:

Platform Groningen Congresstad MartiniPlaza t.a.v. Willem de Kok
Postbus 8010

9702KA Groningen 

of willem.dekok@martiniplaza.nl o.v.v. Platform Groningen Congresstad MartiniPlaza

De sluitingsdatum voor deze vacature is verlengd naar 18 juni 2018.