Catering (op maat)

Het succes van een evenement is vaak afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan een goede voorbereiding, fijne samenwerking en een geschikte locatie. Daarnaast zijn drinken en eten van invloed op de vitaliteit en energie van de bezoekers. Én op het succes van het evenement. Klaar om het eerstvolgende evenement de meest succesvolle te maken?

Culinair afgestemd op jouw (type) evenement

Kwalitatieve en pure producten zijn de basis voor al onze recepturen. Of het nu gaat om de meest innovatieve hapjes op jouw evenement of gezonde dagverse maaltijden tijdens een congres. Altijd staan er verantwoorde, smaakvolle en verrassende producten op ons menu passend bij het thema of type evenement. Een diner aan lange of juist ronde tafels, een walking dinner of een lopend buffet; samen kijken we wat past bij het evenement en doelgroep.

Maatwerk

Wij verzorgen de catering in eigen keuken. In overleg zorgen wij voor heerlijke gerechten passend bij jouw budget en wensen. Onze chef-kok verzekert je van hoogwaardige culinaire kwaliteit en bediening op maat.

Bij een vergadering of congres bieden wij de complete culinaire verzorging voor de hele dag tegen een all-in prijs.

Banquetingmap

De culinaire verzorging van jouw evenement blijft natuurlijk maatwerk. In onze banquetingmap vind je alvast wat inspiratie.

Een schitterend decor

Dineren op het toneel van de Theaterzaal, dat is bijzonder! Het toneel heeft alle ingrediënten voor een zeer stijlvol diner om nooit te vergeten; chique gedekte tafels, kroonluchters en een prachtig zicht op de theaterzaal. Een unieke ambiance om relaties of personeel voor uit te nodigen.

Naast een besloten diner hoort ook een lunch, een uitgebreid dinerbuffet of zelfs een walking dinner door MartiniPlaza tot de vele mogelijkheden.