Eten is beleven!

Liefde gaat door de maag. Succes ook, vinden wij. De culinaire verzorging bepaalt dan ook voor een belangrijk deel het succes van uw evenement. Wij zorgen ervoor dat het u en uw bezoekers aan niets ontbreekt. Uiteraard passen wij de invulling aan uw wensen en het thema van de bijeenkomst aan. Onze chef-kok verzekert u van hoogwaardige culinaire kwaliteit en bediening op maat. Uw evenement een gastronomisch succes!


Bij uw vergadering of congres bieden wij de complete culinaire verzorging voor de hele dag tegen een all-in prijs.

Wij verzorgen uw catering in eigen keuken. In overleg zorgen wij voor heerlijke gerechten passend bij uw budget en wensen. Onze chef-kok denkt graag met u mee en zorgt altijd voor voedzame en verantwoorde gerechten. 

Een schitterend decor voor uw private dinner

Dineren op het toneel van de Theaterzaal, waar u zich als een artiest waant. Het toneel heeft alle ingrediënten voor een zeer stijlvol diner om nooit te vergeten; chique gedekte tafels, kroonluchters en een prachtig zicht op de theaterzaal. Een unieke ambiance om uw relaties of personeel voor uit te nodigen.

Naast een besloten diner hoort ook een lunch, een uitgebreid dinerbuffet of zelfs een walking dinner door MartiniPlaza tot de vele mogelijkheden. 

Banquetingmap

De culinaire verzorging van uw evenement blijft natuurlijk maatwerk.
In onze banquetingmap (zie onder) vindt u alvast wat inspiratie.