Hotels

Op zoek naar een goed en comfortabel hotel voor relaties en/of medewerkers tijdens een (meerdaags) event? Op deze pagina vind je hotels in de directe omgeving van MartiniPlaza. 

Apollo Hotel Groningen

Apollo Hotel ligt vlak naast MartiniPlaza aan de rand van het centrum. De industriële en eigenzinnige uitstraling maakt dat het hotel net zoveel lef en energie uitstraalt als de stad zelf. Met 20 minuten wandelen sta je midden in het centrum, naast de Martinitoren. Deze wandeling is zeker geen straf, je komt in de stad altijd wel iets eigenzinnigs Gronings tegen.

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Op slechts vijf autominuten van MartiniPlaza ligt het Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. Dit ruim opgezette hotel met haar unieke ligging aan het Hoornsemeer heeft alle faciliteiten om je verblijf tot een succes te maken. Je kunt hier dineren in het restaurant “Meerwold” en overnachten in een van de 121 comfortabele hotelkamers. Ontspanning vind je tevens in de bar, het zwembad of de directe omgeving.


Klik hier voor meer informatie en om te boeken. 


Martini Hotel

Midden in het centrum van Groningen vind je het Martini Hotel. Al sinds 1871 verwelkomen zij gasten met een persoonlijke benadering. Een sfeervol en karakteristiek hotel dat op loopafstand ligt van de Martinitoren, winkels, musea en het station. Combineer een voorstelling bij MartiniPlaza met een overnachting in het Martini Hotel. Helemaal Martini!

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


Mercure Hotel Groningen MartiniPlaza

Bij Mercure Hotel Groningen MartiniPlaza zul je je snel thuis voelen en kun je bijna kruipend naar je evenement in MartiniPlaza! Het vier sterrenhotel is goed bereikbaar en er is een uitgebreid ontbijt. Mercure garandeert de laagste prijzen en belooft kwaliteit en optimale service. Het personeel staat dag en nacht voor je klaar, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken tijdens je verblijf in Groningen. 

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.