Hotels

Organiseert u een meerdaags congres in MartiniPlaza en zoekt u voor uw relaties en/of medewerkers een comfortabel hotel? Op deze pagina vindt u de hotels in de directe omgeving van MartiniPlaza. 

Apollo Hotel Groningen

Apollo Hotel ligt vlak naast MartiniPlaza aan de rand van het centrum. De industriële en eigenzinnige uitstraling maakt dat het hotel net zoveel lef en energie uitstraalt als de stad zelf. Met 20 minuten wandelen sta je midden in het centrum, naast de Martinitoren. Deze wandeling is zeker geen straf, je komt in de stad altijd wel iets eigenzinnigs Gronings tegen.

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Op slechts vijf autominuten van MartiniPlaza ligt het Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. Dit ruim opgezette hotel met haar unieke ligging aan het Hoornsemeer heeft alle faciliteiten om uw verblijf tot een succes te maken. U kunt hier dineren in het restaurant “Meerwold” en overnachten in een van de 121 comfortabele hotelkamers. Ontspanning vindt u tevens in de bar, het zwembad of de directe omgeving.


Klik hier voor meer informatie en om te boeken. 


Martini Hotel

Midden in het centrum van Groningen vindt u het Martini Hotel. Al sinds 1871 verwelkomen zij gasten met een persoonlijke benadering. Een sfeervol en karakteristiek hotel dat op loopafstand ligt van de Martinitoren, winkels, musea en het station. Combineer een voorstelling bij MartiniPlaza met een overnachting in het Martini Hotel. Helemaal Martini!

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


Mercure Hotel Groningen MartiniPlaza

Bij Mercure Hotel Groningen MartiniPlaza zult u zich snel thuis voelen en kunt u bijna kruipend naar uw evenement in MartiniPlaza! Het vier sterrenhotel is goed bereikbaar en er is een uitgebreid ontbijt. Mercure garandeert de laagste prijzen en belooft kwaliteit en optimale service. Het personeel staat dag en nacht voor u klaar, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken tijdens uw verblijf in Groningen. 

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.