Welkom in Groningen


MartiniPlaza is de grootste evenementenlocatie van Noord Nederland. De combinatie van hospitality, flexibiliteit en multifunctionaliteit maakt MartiniPlaza geschikt voor zowel vergaderingen als voor grote internationale congressen.

Er zijn drie expositieruimtes met een totale oppervlakte van ruim 10.000 m2, een topsporthal voor 4.500 bezoekers, een grote theaterzaal met 1.584 stoelen en een congresvleugel met drie plenaire congreszalen, sfeervolle foyers en 14 workshopruimten. Dit maakt het mogelijk om congressen, beurzen, sportevenementen en feesten, met ieder een eigen identiteit, te faciliteren.

Onze jarenlange ervaring, een professioneel team en eigen horeca zorgen ervoor dat uw evenement tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Eén van onze accountmanagers zorgt voor de persoonlijke begeleiding vanaf het eerste contactmoment tot aan de uitvoering van uw evenement. 

Bereikbaarheid en ligging

Dankzij onze ligging aan de Ringweg van Groningen, aan de A7, kunnen bezoekers van heinde en verre ons gemakkelijk bereiken. Ook het openbaar vervoer biedt voldoende opties om de aankomst aangenaam te maken. Tegenover en naast onze locatie zijn ruim 1.500 parkeerplaatsen beschikbaar.

Groningen Airport Eelde ligt op slechts 15 auto-minuten van MartiniPlaza.

Voor meerdaagse bijeenkomsten werken wij samen met diverse hotels in de omgeving van MartiniPlaza waar u uw bezoekers kunt laten overnachten.

Advies en begeleiding

Wij zorgen ervoor dat u nergens meer aan hoeft te denken. Of u vijf of vijfduizend mensen wilt uitnodigen: wij regelen het. We denken mee, adviseren waar nodig en ontzorgen van A tot Z. We kiezen de beste zaal, de beste opstelling en inrichting, checken de technische mogelijkheden en bekijken welke horeca of logistiek u verder nodig heeft.

U krijgt een vast contactpersoon die u tot in detail laat weten wat u kunt verwachten en die u altijd voor u klaar staat.