MartiniPlaza Groningen

MartiniPlaza is de grootste evenementenlocatie van Noord Nederland. De combinatie van hospitality, flexibiliteit en multifunctionaliteit maakt MartiniPlaza geschikt voor zowel vergaderingen als voor grote internationale congressen.

Er zijn drie expositieruimtes met een totale oppervlakte van ruim 10.000 m2, een topsporthal voor 4.500 bezoekers, een grote theaterzaal met 1.584 stoelen en een congresvleugel met drie plenaire congreszalen, sfeervolle foyers en 14 workshopruimten. Dit maakt het mogelijk om congressen, beurzen, sportevenementen en feesten, met ieder een eigen identiteit, te faciliteren.

Onze jarenlange ervaring, een professioneel team en eigen horeca zorgen ervoor dat ieder evenement tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Eén van onze accountmanagers zorgt voor de persoonlijke begeleiding vanaf het eerste contactmoment tot aan de uitvoering van het evenement. 

Bereikbaarheid, parkeren en overnachten

Dankzij onze ligging aan de Ringweg van Groningen aan de A7, is MartiniPlaza gemakkelijk te bereiken. Tegenover en naast MartiniPlaza zijn ruim 1.500 parkeerplaatsen beschikbaar. Ook het openbaar vervoer biedt voldoende opties om MartiniPlaza te bereiken. Groningen Airport Eelde ligt op slechts 15 auto-minuten van MartiniPlaza. Overnachten in Groningen? Voor meerdaagse bijeenkomsten werken wij samen met diverse hotels in de omgeving van MartiniPlaza.

Advies en begeleiding

We hebben vrijwel alles in huis: techniek, horeca, kennis, ervaring. Denken met u mee over de beste aanpak en uitvoering, leveren maatwerk. Zodat het precies past bij uw evenement. U krijgt een vast contactpersoon die laat weten wat u kunt verwachten en die altijd voor u klaar staat.